Benim Baretim’19

Yapı Kulübü, 18 Aralık Çarşamba günü geleneksel “Benim Baretim” etkinliğini düzenledi. Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’ne yeni başlayan öğrencilere mesleği tanıtmak ve sevdirmek amacıyla yapılan etkinlikte, biŞantiye ekibinden İç Mimar&İnce İşler Şefi Cansu Aksoy ile İnşaat Teknikeri Muhammed Ali Ata üniversitemizin konuğu oldu. “Herkesin girebildiği şantiye” olarak bilinen biŞantiye oluşumu hakkında bilgilendirme yapan konuklarımız, öğrencilere iş hayatı, şantiyede yaşanan zorluklar, staj vb. konular hakkında tecrübe ve deneyimlerini aktardılar. İnteraktif bir etkinlik olması açısından uzmanların şantiye hakkında sorduğu soruları cevaplayan öğrenciler arasından doğru cevabı verenlere, “Baratüs” adlı brüt betondan yapılan kalemlikler hediye edildi. Etkinlik sonunda baret giyme töreni gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi: Per, 12/19/2019 - 17:00